Secretul nostru

Tot ce apare în viaţa noastră este atras de noi. Toate sunt atrase datorită imaginilor pe care le avem în minte. Este vorba de ceea ce gândim. Orice ne vine în gând este ceea ce atragem.

Datoria noastră ca oameni este să perseverăm în gândurile legate de ceea ce vrem, să lămurim în minte ceea ce dorim. Devenim ceea ce gândim cel mai mult. Însă şi atragem ceea ce gândim cel mai mult.

Bob Proctor: Dacă vedeţi un lucru cu mintea, îl puteţi avea şi în mână.

Gândurile noastre se materializează în propria viaţă. Gândurile se transformă în lucruri. Gândurile devin lucruri. Ceea ce nu înţeleg mulţi oameni este că un gând are o anumită frecvenţă. Putem măsura un gând.

Gândul predominant sau atitudinea mentală constituie magnetul şi legea spune că lucrurile asemănătoare se atrag. Atitudinea mentală va atrage invariabil condiţiile care corespund naturii sale.

Gândurile noastre actuale ne creează viaţa din viitor. Lucrurile asupra cărora ne concentrăm cel mai mult se vor manifesta ca experienţă de viaţă. Emoţiile sunt un dar incredibil pe care îl avem pentru a ne înştiinţa ce gândim.

Da, am citit Secretul. Şi-am descoperit acolo multe lucruri care sunt adevărate, dar pe care din diverse motive, nu le aplicăm. Şi lăsăm gândurile negative să ne întunece mintea şi sufletul atunci când suntem dezamăgiţi, trişti sau doar apatici.

Legea dragostei spune să îi iubim pe cei de lângă noi, aşa cum ne iubim pe noi.

Nimic nu este accidental. Totul se întâmplă cu un motiv. Pentru fiecare efect există o cauză sau un set de cauze. Ceea ce credem şi apreciem cu adevărat se reflectă în ceea ce facem, chiar dacă poate cuvintele noastre sugerează altceva.

Suntem cu totii nişte magneti vii. Atragem oameni, întâmplări şi imprejurări care se armonizează cu gândurile noastre dominante. Abilitatea noastră de a persevera, în ciuda obstacolelor şi a dezamăgirilor, denota încredere în noi înşine. Perseverenţa este „o calitate de fier” în drumul spre succes.

large1

Reclame

3 comentarii

  1. Foarte frumos!
    Cred ca Bob Proctor doar l-a parafrazat pe predecesorul său, Picasso, care spunea că „Tot ceea ce îţi poţi imagina, este real”

    Apreciază

  2. Și mie mi se pare că nu există coincidențe, deja-vu-uri sau alte asemenea … pur și simplu se întâmplă uneori să fii ”legat/ă” de un alt suflet, loc prin mai multe liane decât ne putem imagina. Cât despre ”imaginează-ți și poți avea”- poate fi adevărată, dar nu cred să fie în toate cazurile … Unele gânduri, imagini nu ar fi trebuit să apară :)) …Dar ce e mai frumos decât să visezi?

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s