Eu cred…

Eu cred…că nu trebuie să ne schimbăm prietenii, dacă înţelegem că prietenii se schimbă.Eu cred…că indiferent cât de bun este un prieten, el tot te va răni, din când în când, iar tu trebuie să-l ierţi pentru asta.

Eu cred…că o adevărată prietenie continuă să crească, chiar şi la distanţele cele mai mari. Eu cred…că îmi ia foarte mult să devin persoana care aş vrea să fiu. Eu cred…că poţi merge în continuare, mult timp după ce ai crezut că nu mai poţi.

Eu cred…că suntem responsabili de ceea ce facem, indiferent de ceea ce simţim. Eu cred…că prietenul meu şi cu mine putem face orice sau nimic şi totuşi să ne distrăm de minune. Eu cred…că uneori, oamenii de la care te aşteptai să te lovească, atunci când ai căzut, vor fi aceia care te vor ajuta să te ridici.

Eu cred…că maturitatea are mai mult de-a face cu genurile de experienţe pe care le-ai încercat, decât cu câte aniversări ai sărbătorit.Eu cred…că nu întotdeauna este suficient să fii iertat de ceilalţi. Câteodată trebuie să înveţi să te ierţi pe tine însuţi.

Eu cred…

large32

 

Reclame

3 comentarii

  1. Prietenii sunt și ei oameni, supuși greșelilor și schimbători ca și noi. Atât timp cât suntem conștienți de asta (toți), putem salva prieteniile de la a se desface …Foarte adevărat! Maturitatea nu are nimic de a face cu anii împliniți, ci cu viața trăită și experiența dobândită în acest timp.

    Apreciază

Trimite-mi un gând:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s